Deze website maakt gebruik van cookies

Open dagen en proefcolleges

Tijdens het studiejaar organiseert de universiteit verschillende activiteiten om je te kunnen verdiepen in onze opleidingen. Om je te oriënteren op de studie zijn er voor zowel de bachelor als de masters twee open dagen, één in november en één in maart. Als je het aankomende jaar met je studie wilt beginnen, en je wilt je nog verder verdiepen, kun je ook een proefcollege volgen. Die organiseren we meestal in de maanden tussen december en mei. Wanneer het niet mogelijk is om een open dag of proefcollege in het gebouw aan te bieden wordt er een online open dag of proefcollege aangeboden. 

Open dag bachelor Humanistiek

De eerstvolgende bachelor open dag is weer in het najaar, op zaterdag 13 november 2021.
Je kunt je hier binnenkort voor aanmelden. 

Heb je de online open dag van 20 maart jl. gemist of wil je nog stukjes terugkijken? Dat kan! Klik op onderstaande link om naar de juiste webpagina te gaan. Inclusief allerlei bonusmateriaal! 


Open dag: terugkijken en bonusmateriaal

Open dag masters

Donderdagavond 25 november 2021 is de masteravond waarop we onze drie masters presenteren. Je kunt je hier binnenkort voor aanmelden.

Wil je terugkijken naar de (online) open dag voor masterkiezers van 6 maart jl?


Info en bonusmateriaal

Celebrantenopleiding

De UvH verzorgt ook een postacademische opleiding voor professionals die willen leren om rituelen en vieringen te begeleiden, die start in september. Op 15 april was de laatste (online) voorlichtingsavond. Kijk op de website voor meer informatie. 

Graduate School

De datum voor de informatieavond was 4 februari 2021. Lees meer over de graduate school op onze Engelse website.