Deze website maakt gebruik van cookies

Aanmelden

Als je aan alle toelatingseisen voldoet dan kun je je aanmelden via Studielink tot uiterlijk 1 juli. In september start de opleiding. 


Heb je een verblijfsvergunning nodig om in Nederland te studeren? Meld je dan aan vóór 1 maart. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat je verblijfsvergunning tijdig geregeld is als je na deze datum een aanmelding indient.


Studielink is de landelijke inschrijfportal voor het hoger onderwijs. Om Studielink te kunnen gebruiken heb je een DigiD nodig.


Aanmelden via Studielink


Meer informatie over Studielink

Stappenplan inschrijving via Studielink


Wij krijgen je aanmelding van Studielink en starten de verdere inschrijvingsprocedure. Afhankelijk van het moment van het jaar kan dat enige tijd duren. Als er aanvullende informatie nodig is, krijg je daarvan bericht in je studielinkaccount en/of per e-mail. Verder word je via e-mail door ons of door Studielink gevraagd om eventuele aanvullende informatie aan te leveren voor je inschrijving: En je ontvangt informatie over de hoogte en de betaling van je collegegeld.

Meer informatie

Vragen over de aanmeldingsprocedures of over Studielink kun je stellen aan de Onderwijs- en studentenadministratie: osz@uvh.nl of tel. 030-239 01 08.


Voor meer informatie over de toelatingseisen kun je contact opnemen met de studieadviseur. Heb je een speciaal verzoek rond je toelating dan kun je je wenden tot de Toelatingscommissie.

Master Humanistiek