Deze website maakt gebruik van cookies

Aanmelden

Als je aan alle toelatingseisen voldoet dan kun je je binnenkort aanmelden via Studielink. In september start de opleiding. 

Let op

Dit is een nieuwe master. De master is onlangs geaccrediteerd door de NVAO, en we zijn nu nog druk bezig om de officiële registratie af te ronden. We verwachten dat deze in mei rond zal zijn. Dan kunnen we ook de aanmeldprocedure in Studielink afmaken. Studielink is de landelijke inschrijfportal voor het hoger onderwijs. Om Studielink te kunnen gebruiken heb je een DigiD nodig.

Hieronder lees je alvast meer over de procedure in Studielink. De deadline voor aanmelding is 1 juli.


Wil je dat we je een seintje geven?

Meld je dan hier aan.


Houd me op de hoogte

Studielink


Meer informatie over Studielink

Stappenplan inschrijving via Studielink


Wij krijgen je aanmelding van Studielink en starten de verdere inschrijvingsprocedure. Afhankelijk van het moment van het jaar kan dat enige tijd duren. Als er aanvullende informatie nodig is, krijg je daarvan bericht in je studielinkaccount en/of per e-mail. Verder word je via e-mail door ons of door Studielink gevraagd om eventuele aanvullende informatie aan te leveren voor je inschrijving: En je ontvangt informatie over de hoogte en de betaling van je collegegeld.

Meer informatie

Vragen over de aanmeldingsprocedures of over Studielink kun je stellen aan de Onderwijs- en studentenadministratie: osz@uvh.nl of tel. 030-239 01 08.


Heb je een verblijfsvergunning nodig om in Nederland te studeren? Dan is het gebruikelijk dat je je aanmeldt voor een opleiding vóór 1 maart. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat je verblijfsvergunning tijdig geregeld is als je na deze datum een aanmelding indient.


Voor meer informatie over de toelatingseisen kun je contact opnemen met de studieadviseur. Heb je een speciaal verzoek rond je toelating dan kun je je wenden tot de Toelatingscommissie.