Deze website maakt gebruik van cookies

Open dagen en proefcolleges

Tijdens het studiejaar organiseert de universiteit verschillende activiteiten om je te kunnen verdiepen in onze opleidingen. Om je te oriënteren op de studie zijn er voor zowel de bachelor als de beide masters twee open dagen, één in november en één in maart. Als je het aankomende jaar met je studie wilt beginnen, en je wilt je nog verder verdiepen, kun je ook een proefcollege volgen. Wanneer het niet mogelijk is om een open dag of proefcollege in het gebouw aan te bieden wordt er een online open dag of proefcollege aangeboden.

Open dag bachelor Humanistiek

Zaterdag 20 maart vond onze online Open Dag plaats. Heb je deze gemist of wil je nog stukjes terugkijken? Dat kan! Klik op onderstaande link om naar de juiste webpagina te gaan. Inclusief allerlei bonusmateriaal! 


We hebben ons laatste proefcollege al gehad. Meld je voor deze studie aan vóór 1 mei, en je kunt meedoen aan de Studiekeuzecheck.


Open dag: terugkijken en bonusmateriaal

Open dag masters

Op zaterdag 6 maart 2021 was de (online) open dag voor masterkiezers die meer willen weten over de master Humanistiek en/of Zorgethiek en Beleid. 

Info en bonusmateriaal

Proefcollege Zorgethiek en beleid

Als je in september 2021 wilt beginnen met je studie, kun je je opgeven voor een proefcollege. Op donderdag 20 mei kun je een online proefcollege Zorgethiek en beleid volgen.

Meld je aan proefcollege 20 mei

Houd mij op de hoogte van proefcolleges

Als je in september 2021 wilt beginnen met je studie, je hebt onze open dag al gevolgd en je wilt je verder verdiepen, kun je je ook opgeven voor een proefcollege. Wil je op de hoogte gehouden worden van aankomende proefcolleges? Meld je dan even hier aan.

Nieuwe master Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven

We starten in september met deze nieuwe master. Nieuwsgierig? Bekijk deze webpagina.

We hadden een voorlichtingsbijeenkomst op donderdagmiddag 22 april.

Celebrantenopleiding

De UvH verzorgt ook een postacademische opleiding voor professionals die willen leren om rituelen en vieringen te begeleiden, die start in september. Op 15 april was de (online) voorlichtingsavond. Kijk op de website voor meer informatie. 

Graduate School

De datum voor de informatieavond was 4 februari 2021