Deze website maakt gebruik van cookies

Open dagen en proefcolleges

Tijdens het studiejaar organiseert de universiteit verschillende activiteiten om je te kunnen verdiepen in onze opleidingen.

Open dagen en proefcolleges

Om je te oriënteren op de studie zijn er voor zowel de bachelor als de beide masters twee open dagen, één in november en één in maart, en als dat naar meer smaakt zijn er ook een of meer proefcolleges om te volgen. Wanneer het niet mogelijk is om een open dag of proefcollege in het gebouw aan te bieden wordt er een online open dag of proefcollege aangeboden.

Bachelor Humanistiek

We hadden onze online open dag voor de bachelor op zaterdag 14 november. Wil je hiervan nog stukjes terug zien, bekijk dan deze webpagina

De eerstvolgende online open dag is op zaterdag 20 maart 2021.

Wil je op de hoogte gehouden worden van aankomende proefcolleges? Meld je dan even hier aan.

Master Humanistiek en Master Zorgethiek en Beleid

We hadden onze masteravond op donderdag 26 november. Wil je hiervan nog een presentatie of introductiefilmpje terugzien, bekijk dan deze webpagina.

Op zaterdag 6 maart 2021 is de volgende (online) open dag voor masterkiezers.

Wil je op de hoogte gehouden worden van aankomende proefcolleges? Meld je dan even hier aan.

Celebrantenopleiding

De UvH verzorgt ook een postacademische opleiding voor professionals die willen leren om rituelen en vieringen te begeleiden, die start in september. In het najaar en voorjaar is er een (online) voorlichtingsavond. Kijk op de website voor meer informatie. Op 10 december is er een online voorlichtingsavond.

Graduate School

De datum voor de eerstvolgende informatieavond is nog niet bekend. Kijk op de website voor meer informatie.