Deze website maakt gebruik van cookies

Open Dagen en proefcolleges

Tijdens het studiejaar organiseert de universiteit verschillende activiteiten om je te kunnen verdiepen in onze opleidingen. De data voor studiejaar 2018-2019 worden in de loop van het jaar verder aangevuld. 

Open Dagen

Om je te oriënteren zijn er voor zowel de bachelor als de beide masters  twee open dagen, één in november en één in maart. Op een open dag (of avond, in het geval van de masters) krijg je uitleg van onze studieadviseur, en kun je een proefcollege volgen. Ook is er volop gelegenheid om al je vragen te stellen aan (oud-)studenten en docenten, en kun je een kijkje nemen in ons gebouw en ligt er studiemateriaal ter inzage.


Op donderdag 15 november 2018 is de eerste masteravond voor geïnteresseerden in de master.

Masteravond 


Op zaterdag 9 maart 2019 is de tweede open dag voor geïnteresseerden in de bachelor. Hiervoor kun je je eind november aanmelden.

Op zaterdag 23 maart 2019 is er een masters open dag. Hiervoor kun je je eind november aanmelden.

Proefcolleges

Naast open dagen wordt er regelmatig een proefcollege gegeven voor zowel geïnteresseerden in de bachelor als de master. Een proefcollege vindt plaats tijdens een doordeweekse dag in een kleine groep. De data voor 2018-2019 worden binnenkort op de website geplaatst.