Deze website maakt gebruik van cookies

Introductie

De premaster Zorgethiek en beleid is bedoeld voor studenten en afgestudeerden van andere universiteiten en hogescholen die de master Zorgethiek en beleid willen volgen, maar niet de juiste vooropleiding hebben om direct te kunnen instromen. Naast de premaster zijn er meer toelatingseisen voor de master Zorgethiek en beleid.


Wil je weten of je de premaster kunt volgen?

Bekijk de toelatingseisen van de premaster Zorgethiek en beleid.


Je volgt een deel van de vakken samen met studenten van de premaster Humanistiek: bekijk het rooster en het onderwijsprogramma.


Aan het eind van de premaster krijg je geen diploma of examen. Na het succesvol afronden van de deeltentamens krijg je een certificaat. 

Studiebelasting

De premaster bestaat voor studenten met een hbo-vooropleiding uit zes onderdelen (45 ECTS, 1 ECTS komt overeen met 28 uur). Studenten met een wo- vooropleiding volgen een korter programma van 30 ECTS. Je kunt de premaster vaak inbrengen in de vrije ruimte van je eigen bachelor. 

Collegegeld en studiekosten

Als premasterstudent word je ingeschreven als schakelstudent. Hiervoor betaal je een studievergoeding. Lees meer over de studiekosten. Wil je weten hoe het zit met de studiefinanciering

Wil je meer weten?

Je bent altijd welkom op onze open dagen en proefcolleges of download de PDF-bestandbrochure.

Er is een masters open dag op zaterdag 23 maart.

Ben je al eens op een open dag geweest en wil je een proefcollege volgen? Kijk dan even op deze pagina wanneer de volgende gepland is.