Deze website maakt gebruik van cookies

Open Dagen en proefcolleges

Tijdens het studiejaar organiseert de universiteit verschillende activiteiten om je te kunnen verdiepen in onze opleidingen. De data voor studiejaar 2018-2019 komen eind juni op deze site te staan.

Voor degenen die in september willen starten met de bachelor Humanistiek of de premaster Humanistiek of Zorgethiek en beleid en nog niet in de gelegenheid zijn geweest om een open dag of proefcollege te bezoeken is er op dinsdag 21 augustus een last-minutebijeenkomst.
 Lees meer

Open Dagen

Om je te oriënteren zijn er twee open dagen, één in november en één in maart. De data komen eind juni op deze site te staan. Op een open dag krijg je uitleg van onze studieadviseur, en kun je een proefcollege volgen. Ook is er volop gelegenheid om al je vragen te stellen aan studenten en docenten, en kun je een kijkje nemen in ons gebouw en ligt er studiemateriaal ter inzage.


Op zaterdag 10 november is de eerste open dag voor geïnteresseerden in de bachelor.
 Lees meer 

Proefcolleges

Naast open dagen wordt er regelmatig een proefcollege gegeven voor zowel geïnteresseerden in de bachelor als de master. Een proefcollege vindt plaats tijdens een doordeweekse dag in een kleine groep. De data voor 2018-2019 worden eind juni op de website geplaatst.