Deze website maakt gebruik van cookies

Open dagen en proefcolleges

Tijdens het studiejaar organiseert de universiteit verschillende activiteiten om je te kunnen verdiepen in onze opleidingen.

Open dagen en proefcolleges

Om je te oriënteren op de studie zijn er voor zowel de bachelor als de beide masters twee open dagen, één in november en één in maart, en een of meer proefcolleges. Op een open dag (of avond, in het geval van de masters) krijg je uitleg van onze studieadviseur, en kun je een proefcollege volgen. Ook is er volop gelegenheid om al je vragen te stellen aan (oud-)studenten en docenten, kun je een kijkje nemen in ons gebouw en ligt er studiemateriaal ter inzage. 
Een proefcollege vindt plaats tijdens een doordeweekse dag in een kleine groep. De studieadviseur geeft voorafgaand aan het college voorlichting over de studie.

Bachelor Humanistiek: online open dag op zaterdag 11 april

De Open Dag van zaterdag 14 maart ging helaas niet door. Maar niet getreurd: We hebben nu een mooi online alternatief voor je georganiseerd, op zaterdag 11 april. 

 

Had je je nog niet opgegeven en wil je er bij zijn? Meld je dan nu aan, we sturen dan vlak voor de open dag een link naar je waarop je de open dag kunt volgen. 


Meld je aan


Komende proefcolleges

- Behalve over een online open dag zijn we ook aan een online proefcollege in mei aan het voorbereiden. Nadere informatie volgt
- Proefcollege: half juni 2020 (ovb)
- Proefstuderen (voor degenen die zich hebben ingeschreven voor de bachelor): 3 juni 2020

Master Zorgethiek en beleid

Het proefcollege voor de master Zorgethiek en Beleid op donderdag 28 mei 2020 kan niet op de Universiteit voor Humanistiek plaatsvinden. We organiseren een online college. 


Meld je aan

Master Humanistiek

Het eerstvolgende (online) proefcollege voor de master Humanistiek is gepland voor de maand mei. Wil je een bericht wanneer de datum voor dit proefcollege bekend is? Vul dan dit formulier in:


Houd me op de hoogte

Celebrantenopleiding

De UvH verzorgt ook een postacademische opleiding voor professionals die willen leren om rituelen en vieringen te begeleiden. Op donderdag 7 mei is er een voorlichtingsavond.

Graduate School

Deze informatieavond in februari is geweest. Kijk op de website voor de deadline voor aanmelden.