Deze website maakt gebruik van cookies

Open dagen en proefcolleges

Tijdens het studiejaar organiseert de universiteit verschillende activiteiten om je te kunnen verdiepen in onze opleidingen.

Webinar in online voorlichtingsweek (16-21 november)

In de week van 16 tot 21 november organiseert de Onderwijsbeurs een online studiekeuzeweek voor scholieren. De Universiteit voor Humanistiek verzorgt ook een webinar over de bachelor Humanistiek en studeren aan de UvH. Je kunt je hier binnenkort voor aanmelden.

Open dagen en proefcolleges

Om je te oriënteren op de studie zijn er voor zowel de bachelor als de beide masters twee open dagen, één in november en één in maart, en een of meer proefcolleges. Wanneer het niet mogelijk is om een open dag of proefcollege in het gebouw aan te bieden wordt er een online open dag of proefcollege aangeboden.

Bachelor Humanistiek

Online open dag: zaterdag 14 november 2020


Meld je alvast aan


Op zaterdag 20 maart 2021 is er nog een (online) open dag voor bachelorkiezers. Je kunt je hier vanaf 15 november voor aanmelden.

Master Humanistiek en Master Zorgethiek en Beleid

Online masteravond: donderdag 26 november 2020

Meld je alvast aan


Op zaterdag 6 maart 2021 is er nog een (online) open dag voor masterkiezers. Je kunt je hier vanaf 27 november voor aanmelden.

Celebrantenopleiding

De UvH verzorgt ook een postacademische opleiding voor professionals die willen leren om rituelen en vieringen te begeleiden, die start in september. In het voorjaar en najaar is er een (online) voorlichtingsavond. Kijk op de website voor meer informatie.

Graduate School

De datum voor de eerstvolgende informatieavond is nog niet bekend. Kijk op de website voor meer informatie.