Deze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie>

Alumni

Ook nadat je bent afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek, blijven we graag met je in contact. De universiteit en haar alumni kunnen namelijk veel voor elkaar blijven betekenen. Zo dragen alumni bij aan de kennisontwikkeling van de Universiteit voor Humanistiek  en vormen zij een belangrijke schakel met de praktijk, waar we onze kennis en opleidingen nauwgezet op afstemmen.

 

Als alumnus kun je bijdragen aan de innovatie van ons onderwijs en onderzoek. Andersom kan het voor een afgestudeerde waardevol zijn om zijn om persoonlijke interesses en beroepsontwikkeling te blijven voeden. Misschien ook dat je interessante ervaringen en contacten uitwisselt met andere alumni, of dat je op zoek bent naar een stagiaire. 

Hoe word ik alumnus?

Iedereen die een bachelor of masterdiploma aan deze universiteit heeft behaald, is alumnus. Als je met ons in contact wilt blijven, moet je je even aanmelden. We ontvangen graag je meest recente emailadres en postadres.


Meld je nu aan

Voordelen voor alumni

  • Je ontvangt uitnodigingen voor de jaarlijkse Alumnidag, Opening van het Academisch jaar en de Dies Natalis van de UvH
  • Je krijgt kortingen op onderwijsmodules. We kunnen bij veel modules een beperkt aantal alumniplaatsen aanbieden met 20 procent korting als contractant.
  • Je ontvangt korting op congressen die door de UvH worden georganiseerd
  • Je kunt netwerken en vindt vacatures en informatie via de speciale LinkedIn groep  

LinkedIn

Op LinkedIn bestaat er de groep University of Humanistic Studies. In deze open groep worden mededelingen, tips en vacatures uitgewisseld, discussies gevoerd en contacten gelegd. Ook is er de universiteitspagina University of Humanistic Studies. Wanneer je in je profiel 'University of Humanistic Studies' invoert verschijn je als alumni op het tabblad Students & Alumni.

Enquête

We blijven graag op de hoogte van jullie ervaringen en wensen. Je kunt dus benaderd worden voor een alumni-enquête die je maximaal twee keer in vijf jaar ontvangt. Mocht je opmerkingen hebben, geef ze door!

Adreswijziging

Als je verhuist, kun je een adreswijziging doorgeven via dit formulier.

Als je een ander e-mailadres hebt, geef dat dan even door aan info@uvh.nl