Deze website maakt gebruik van cookies

Programma's voor professionals

Voor professionals die graag blijven leren, zijn er verschillende opties. Je kunt een volledige opleiding volgen, maar ook kiezen voor een los vak uit een van onze masteropleidingen. Je kunt (ook naast je werk) promoveren in de graduate school, of een cursus of inspiratieprogramma volgen bij ons Praktijkcentrum Zingeving & Professie. Zij bieden ook onze nieuwe Celebranten opleiding aan. 


De opties op een rij:

Master Zorgethiek en beleid

Deze master Zorgethiek en beleid richt zich onder andere op professionals die werkzaam zijn in de zorg, in maatschappelijke organisaties, het hoger onderwijs in de zorgsector, en media en journalistiek op het vlak van gezondheidszorg, ethiek en (levensbeschouwelijke) zingeving.

Contractonderwijs 

Via contractonderwijs kun je losse cursussen uit onze masteropleidingen volgen. 

Lees meer over contractonderwijs bij de master Humanistiek.

Lees meer over contractonderwijs bij de master Zorgethiek en beleid.

Graduate school (promotieonderwijs)

Professionals die graag willen promoveren, kunnen een opleiding volgen in de graduate school. Uitgebreide informatie vind je op de Engelstalige site. Voor toelating tot de graduate school is er een assessment. 

Celebrantenopleiding

De Celebrantenopleiding is een opleiding tot professioneel begeleider bij de viering van transitiemomenten in het leven, zoals huwelijken en overlijden.

Cursussen Praktijkcentrum Zingeving & Professie

Ons Praktijkcentrum voor Zingeving & Professie verzorgt inspiratieprogramma’s en losse cursussen voor professionals.