Deze website maakt gebruik van cookies

Betweter Festival 2018 gaat extreem en de UvH doet weer mee!


9 mei 2018


Het enige echte kunst & wetenschapsfestival van Utrecht vindt plaats op vrijdagavond 5 oktober en de Universiteit voor Humanistiek doet weer mee. Deze derde editie staat volledig in het teken van extremen. Met mini-colleges, talkshows, muziek, kunstinstallaties en live-experimenten. De eerste namen zijn: Ruben Terlou, Beatrice de Graaf, Clairy Polak, Toon Tellegen en Peter Kuipers Munneke. Denkers van de Universiteit voor Humanistiek gaan met je in gesprek op de filosofa's


De verkoop is nu gestart (Tickets €12,50).

Meer info op www.betweterfestival.nl


Maatschappelijke polarisering, natuurrampen en razendsnelle technologische ontwikkelingen maken de wereld om ons heen er een van uitersten. En ook zelf verleggen we steeds vaker onze grenzen. We willen meer en beter presteren, laten online de meest perfecte versie van onszelf zien en gaan steeds verder in de zoektocht naar een langer, fitter en gezonder leven. Is extreem het nieuwe normaal?


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Betweter Festival? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of meld je aan voor het Facebook-event.

Het enige echte kunst & wetenschapsfestival van Utrecht vindt plaats op vrijdagavond 5 oktober. Deze derde editie staat volledig in het teken van extremen. Met mini-colleges, talkshows, muziek, kunstinstallaties en live-experimenten. De eerste namen zijn: Ruben Terlou, Beatrice de Graaf, Clairy Polak, Toon Tellegen en Peter Kuipers Munneke. Denkers van de Universiteit voor Humanistiek gaan met je in gesprek op de filosofa's.