Deze website maakt gebruik van cookies

Beluister podcasts van De Correspondent met geestelijk verzorgers


Correspondenten Nina Polak en Lex Bohlmeijer van De Correspondent gaan in gesprek met zingevers, en startten een serie gesprekken met geestelijk verzorgers in de ggz, bij de politie, het leger, op straat, zoals ze zeggen: 'overal waar de menselijke ervaring op scherp staat'. 


In deel 1  gaan ze in gesprek met oud Humanistiek studente Non van Driel. Zij heeft als geestelijk verzorger gewerkt in de ggz. Nu leidt Non praatgroepen in de lhbt-gemeenschap en runt een stiltecafé (AdemInn) in Rotterdam. Beluister het eerste deel op de site van De Correspondent.


In deel 3 praten ze met oud student en humanistisch raadsman in het leger, Gijsbert van Eijsden (op de foto links): 'Deze militair is luisterend majoor.'

Correspondenten Nina Polak en Lex Bohlmeijer van De Correspondent verzorgen een serie gesprekken met geestelijk verzorgers in de ggz, bij de politie, het leger, op straat, zoals ze zeggen: 'overal waar de menselijke ervaring op scherp staat'. Ook met oud studenten Humanistiek Non van Driel en Gijsbert van Eijsden.