Online Informatieavond Celebrantenopleiding

Onze behoefte om stil te staan bij belangrijke momenten in het leven blijft groot. Of het nu gaat om een geboorte, huwelijk, herdenking of sterfgeval, vieringen en rituelen helpen ons om veranderingen te verwerken. Celebranten zorgen voor een professionele begeleiding van een viering of ritueel. Zij gaan op zoek naar wat nodig is, wat ons verbindt, en wat past bij de persoonlijke overtuiging en achtergrond van de betrokkenen.


Bent u nieuwsgierig naar de  Celebrantenopleiding van de Universiteit voor Humanistiek? Twee keer per jaar organiseren we een (online) informatieavond. Op 14 december vond de eerste online informatieavond plaats. Op 8 maart zal er weer een nieuwe online informatieavond plaatsvinden. De informatieavonden beginnen om 19.30 en eindigen om 20.30 uur. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor onze mailinglijst, zodat u op de hoogte blijft van de informatieavonden en het nieuws rondom de aanmelding voor de Celebrantenopleiding.


Op de hoogte blijven van de Celebrantenopleiding


Tijdens een online informatieavond is er gelegenheid om vragen te stellen aan en in gesprek te gaan met docenten Joanna Wojtkowiak en Maya Swaans. Cultuurpsychologe Joanna Wojtkowiak is universitair docente Psychologie aan de Universiteit voor Humanistiek, geeft zowel theoretische als praktische colleges in de bachelor en master en is onder andere gespecialiseerd in rituelen. Joanna is coördinator van de Celebrantenopleiding. Maya is docent "persoonlijke leerlijn" en coördinator van de module over ondernemerschap.