Online Informatieavond Celebrantenopleiding

Onze behoefte om stil te staan bij belangrijke momenten in het leven blijft groot. Of het nu gaat om een geboorte, huwelijk, herdenking of sterfgeval, vieringen en rituelen helpen ons om veranderingen te verwerken. Celebranten zorgen voor een professionele begeleiding van een viering of ritueel. Zij gaan op zoek naar wat nodig is, wat ons verbindt, en wat past bij de persoonlijke overtuiging en achtergrond van de betrokkenen.


Houd mij op de hoogte van de Celebrantenopleiding


Bent u nieuwsgierig naar de  Celebrantenopleiding van de Universiteit voor Humanistiek? Twee keer per jaar organiseren we een (online) informatieavond. De vorige informatieavonden vonden plaats op donderdagavond 10 december 2020 en donderdag 15 april 2021. In najaar 2021 en voorjaar 2022 zullen er weer nieuwe informatieavonden plaatsvinden.


Tijdens deze online informatieavond is er gelegenheid om vragen te stellen aan en in gesprek te gaan met docenten Joanna Wojtkowiak en Maya Swaans. Cultuurpsychologe Joanna Wojtkowiak is universitair docente Psychologie aan de Universiteit voor Humanistiek, geeft zowel theoretische als praktische colleges in de bachelor en master en is onder andere gespecialiseerd in rituelen. Joanna is coördinator van de Celebrantenopleiding. Maya is docent "persoonlijke leerlijn" en coördinator van de module over ondernemerschap.