Aanmelden

Aanmelding Celebrantenopleiding

Aanmelden voor Celebrantenopleiding 2024-2025 kon vanaf 1 maart 2024. Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Onze ervaring leert dat er toch soms nog een plek vrij valt. Wil je daarvoor in aanmerking komen? Meld je dan aan voor de wachtlijst.


Aanmelden wachtlijst 

Aanmeldprocedure

  • In het aanmeldformulier voor de opleiding vragen wij om persoonlijke gegevens, correspondentieadres en een korte motivatie. Daarnaast vragen we om een pdf van je CV en diploma bij te voegen.
  • De coördinator van de Celebrantenopleiding beoordeelt de aanmeldingen voor de gehele opleiding op volgorde van binnenkomst.
  • Je ontvangt uiterlijk 3 weken na je aanmelding een e-mailbericht met daarin de beoordeling van je aanmelding (plaatsing of afwijzing).
  • Na plaatsing ontvang je in juli de factuur.
  • Tenslotte maak je je deelname definitief door de factuur voor de opleidingskosten te betalen.

Toelatingseisen

Heb je gekeken of je voldoet aan de toelatingseisen?

Twijfel? Neem contact op

Heb je om wat voor reden dan ook twijfels of de opleiding bij jou past of haalbaar is voor jou? Neem contact op met de UvH Academie om te overleggen voordat je je aanmeldt. We denken graag met je mee.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren dient schriftelijk (e-mail naar academie@uvh.nl) te gebeuren. 
Na inzending van het aanmeldingsformulier geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, waarin de aanmelding zonder kosten of verplichtingen geannuleerd mag worden.  


Annulering ná de wettelijke bedenktijd:

  • de UvH brengt minimaal € 150,- administratiekosten in rekening. 
  • vanaf 1 juni tot 8 augustus is 50% van de opleidingskosten verschuldigd. 
  • vanaf 8 augustus (later dan vier weken voor aanvang van de cursus) dienen de cursusgelden volledig te worden voldaan en bestaat er geen recht of aanspraak op terugbetaling daarvan.

Op de hoogte blijven?

Ontvang bijvoorbeeld de data van informatieavonden of krijg een seintje als de opening van de aanmelding dichterbij komt. Gebruik onderstaande knop om ons te laten weten dat je per mail op de hoogte wilt blijven van de Celebrantenopleiding.


Houd me op de hoogte