Aanmelden

Toelatingseisen

Heb je gekeken of je voldoet aan de toelatingseisen?

Aanmelden voor de Celebrantenopleiding

In de opleiding is plek voor 20 deelnemers. 

  • De aanmelding gaat op 1 maart open en sluit op 31 mei, of eerder als de opleiding vol is.
  • In het aanmeldformulier vragen wij om persoonlijke gegevens, correspondentieadres, reflectie op vaardigheden en ontwikkelpunten (meerkeuze) en een korte motivatie. Daarnaast vragen we om een pdf van je CV en diploma bij te voegen.
  • De coördinator van de Celebrantenopleiding beoordeelt de aanmeldingen voor de gehele opleiding op volgorde van binnenkomst.
  • Je ontvangt uiterlijk 3 weken na je aanmelding een e-mailbericht met daarin de beoordeling van je aanmelding (plaatsing of afwijzing). Vanaf dat moment kunnen wij je, indien van toepassing, een aanmeldbewijs verstrekken voor het aanvragen van STAP-subsidie.
  • Na plaatsing ontvang je in juli de factuur. Mocht je STAP-subsidie toegekend hebben gekregen, dan wordt dat uiteraard in mindering gebracht op de factuur.
  • Tenslotte maak je je deelname definitief door de factuur voor de opleidingskosten te betalen.
Aanmelden

Aanmelden losse modules

Bij het volgen van een of meerdere modules volg je in alle gevallen óók de eerste module. Deze module, Fundamenten voor de celebrant, vormt de (theoretische) basis voor de andere modules. Het succesvol afronden van de basismodule is een toelatingseis voor het volgen van de andere drie modules.


Aanmeldingen voor de gehele opleiding gaan voor op aanmeldingen voor losse modules. Als je je aanmeldt voor losse modules, wordt je aanmelding pas beoordeeld na sluiting van de aanmelding op 31 mei. Je ontvang dan uiterlijk op 8 juni bericht of je bent geplaatst of niet.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren dient schriftelijk (e-mail naar academie@uvh.nl) te gebeuren. Als je je deelname na aanmelding wilt annuleren brengt de UvH € 150,- administratiekosten in rekening. Bij een annulering vanaf 1 juni tot 11 augustus is 50% van de opleidingskosten verschuldigd. Bij annulering vanaf 11 augustus 2023 (later dan vier weken voor aanvang van de cursus) dienen de cursusgelden volledig te worden voldaan en bestaat er geen recht of aanspraak op terugbetaling daarvan.

Op de hoogte blijven?

Ontvang bijvoorbeeld de data van informatieavonden of krijg een seintje als de opening van de aanmelding dichterbij komt. Gebruik onderstaande knop om ons te laten weten dat je per mail op de hoogte wilt blijven van de Celebrantenopleiding.


Houd me op de hoogte