Aanmelden

Er is een beperkt aantal plekken. De opleiding gaat ieder jaar van start in september. Plaatsing geschiedt op basis van de eerst binnengekomen toelaatbare aanmelding. De aanmelding wordt door de opleidingscoördinator op toelaatbaarheid beoordeeld, waarna een formele toelating wordt gegeven.


Om de consistentie het onderwijs te waarborgen, genieten aanmeldingen voor het gehele programma de voorkeur: inschrijvingen voor het volledige programma van de opleiding worden voorgelaten. Daarna worden eventuele vrije plekken binnen de opleiding aan aanmeldingen voor individuele modules gegeven.

Toelatingseisen 

De Celebrantenopleiding is een post-academische opleiding. Dit betekent dat u minimaal in het bezit dient te zijn van een HBO diploma. Tevens verwachten wij van studenten een goede beheersing van de Engelse taal, aangezien er bij sommige modules Engelstalige (wetenschappelijke) literatuur gelezen dient te worden. Indien u niet over een HBO diploma beschikt, kunt u zich aanmelden op basis van relevante werkervaring. Op het aanmeldingsformulier is er ruimte om te motiveren welke competenties u heeft opgedaan. Hier vindt u een artikel dat geschreven is door een van onze docenten en een indicatie geeft van de beheersing van de Engelse taal die van de deelnemers verwacht wordt.

Aanmelden

Vanaf 4 maart 2022 staat de aanmelding voor de Celebrantenopleiding open. U kunt zich inschrijven middels onderstaand aanmeldformulier. Het ingevulde formulier kunt u per mail sturen naar kenniscentrum@uvh.nl. Vergeet bij het versturen van het aanmeldformulier de bijlagen niet bij te voegen. U kunt zich aanmelden voor de opleiding tot 30 mei 2022 óf tot de opleiding vol zit.


MS Word-bestand#Aanmeldformulier Celebrantenopleiding 22-23


Wilt u op de hoogte blijven van de Celebrantenopleiding en wanneer de inschrijving voor het komende collegejaar open wordt gezet? Dan kunt u zich aanmelden voor onze mailinglijst via onderstaande link.


Ik wil op de hoogte blijven van de Celebrantenopleiding