Module 4. Ondernemend gedrag in de praktijk van de celebrant

Inhoud module 

In de vierde module van de Celebrantenopleiding staat ondernemend gedrag centraal. In deze module doe je kennis en vaardigheden op om het celebrantschap op een zinvolle manier uit te dragen, passend bij jouw unieke pad als celebrant. Of je nu zelfstandig ondernemer wilt worden, je organisatie wilt verrijken met jouw celebrantschap, of jouw bestaande onderneming wilt laten groeien.

Data & tijdstip

Kijk bij Praktische informatie voor de data en tijden van module 4. 

Docenten

Coördinator van deze module is Rinny van der Meer. Rinny van der Meer (MEd) is coördinator van module 4. Ondernemend gedrag in de praktijk van de celebrant. Daarnaast is ze begeleidingskundige, celebrant en lerarenopleider. Ze begeleidt mensen veelal op het snijvlak van persoonlijke en professionele identiteitsontwikkeling.


Ook zal Anne Stael haar medewerking verlenen aan de module. Anne geeft praktisch organisatieadvies door o.a. het organiseren van een cursus ondernemerschap voor spirituele centra, individueel advies, workshops voor ZZP-ers, crowdfunding ondersteuning en het organiseren van inspiratiedagen. Ze ondersteunt spirituele centra, is projectleider voor geestelijke verzorging thuis en betrokken bij de kenniswerkplaats.