Aanmelden

Aanmelden

De aanmelding voor het collegejaar 2020-2021 is gesloten.  De aanmelding voor collegejaar 2021-2022 opent in maart 2021.

 

De opleiding gaat ieder jaar van start in september, en aanmelden kan tot 1 juni of tot het maximum aantal deelnemers is bereikt. Plaatsing geschiedt op basis van de eerst binnengekomen toelaatbare aanmelding. De aanmelding wordt door de opleidingscoördinator op toelaatbaarheid beoordeeld, waarna een formele toelating wordt gegeven.


Om de consistentie het onderwijs te waarborgen, genieten aanmeldingen voor het gehele programma de voorkeur: de eerste vijf aanmeldingen voor individuele modules kunnen we een plek garanderen, daarna worden inschrijvingen voor het volledige programma voorgelaten.

Toelatingseisen 

De Celebranten opleiding is een post-academische opleiding. Dit betekent dat u minimaal in het bezit dient te zijn van een HBO diploma. Tevens verwachten wij van studenten een goede beheersing van de Engelse taal, aangezien er bij sommige modules Engelstalige (wetenschappelijke) literatuur gelezen dient te worden. Indien u niet over een HBO diploma beschikt, kunt u zich aanmelden op basis van relevante werkervaring. Op het aanmeldingsformulier is er ruimte om te motiveren welke competenties u heeft opgedaan.