Aanmelden

De aanmelding voor collegejaar 2021-2022 staat sinds 2 maart 2021 open.

Let op! Opleiding vol

Inmiddels zit de Celebrantenopleiding vol en kunt u zich niet meer aanmelden voor deelname in het collegejaar 2021-2022. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Stuur daarvoor een mail naar zingevingenprofessie@uvh.nl.


Er is een beperkt aantal plekken. De opleiding gaat ieder jaar van start in september, en aanmelden kan tot 1 juni óf tot het maximum aantal deelnemers is bereikt. Plaatsing geschiedt op basis van de eerst binnengekomen toelaatbare aanmelding. De aanmelding wordt door de opleidingscoördinator op toelaatbaarheid beoordeeld, waarna een formele toelating wordt gegeven.


Om de consistentie het onderwijs te waarborgen, genieten aanmeldingen voor het gehele programma de voorkeur: de eerste vijf aanmeldingen voor individuele modules kunnen we een plek garanderen, daarna worden inschrijvingen voor het volledige programma voorgelaten.

Toelatingseisen 

De Celebranten opleiding is een post-academische opleiding. Dit betekent dat u minimaal in het bezit dient te zijn van een HBO diploma. Tevens verwachten wij van studenten een goede beheersing van de Engelse taal, aangezien er bij sommige modules Engelstalige (wetenschappelijke) literatuur gelezen dient te worden. Indien u niet over een HBO diploma beschikt, kunt u zich aanmelden op basis van relevante werkervaring. Op het aanmeldingsformulier is er ruimte om te motiveren welke competenties u heeft opgedaan. Hier vindt u een artikel dat geschreven is door een van onze docenten en een indicatie geeft van de beheersing van de Engelse taal die van de deelnemers verwacht wordt.

Aanmeldingsformulier

Wilt u zich inschrijven voor de Celebrantenopleiding 2021-2022? Stuur onderstaand aanmeldingsformulier dan ingevuld per mail naar zingevingenprofessie@uvh.nl. U krijgt binnen twee weken bericht van ons of u bent toegelaten tot de Celebrantenopleiding.


MS Word-bestandAanmeldingsformulier Celebrantenopleiding 21-22