Workshop SEE ME voor professionals in de ouderenzorg


Ben jij professional in de ouderenzorg en wil je leren sociale behoeften en zingevingsbehoeften van ouderen te herkennen én beter op die behoeften in te spelen in je werk? Dan is de workshop SEE ME interessant voor jou. In twee dagdelen werk je aan verdieping van je expertise, onder leiding van hoogleraar Anja Machielse, een bekend deskundige op dit vlak. De workshop is ontwikkeld in het kader van een het Europese Erasmus+Programma SEE ME: Social inclusion through Meaningful Ageing

Voor wie

Voor professionals werkzaam in de ouderenzorg. Doel van de workshop is om jou als professional bewust te maken van sociale behoeften en zingevingsbehoeften van ouderen, zodat je daar beter op kunt aansluiten bij het verlenen van zorg. In de workshop werk je aan verdieping van je expertise door middel van theorie en praktijkoefeningen die ontwikkeld zijn in het SEE ME-project. Door de interactieve werkvormen leer je van de andere deelnemers en zij leren van jou.

Wanneer

De workshop op 29 maart was helemaal vol. We zijn ermee bezig om te kijken of we de workshop opnieuw kunnen aanbieden en tegen welke voorwaarden. Laat vooral je gegevens bij ons achter, zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data.


Houd me op de hoogte van nieuwe data

Over het project SEE ME

SEE ME is een Europees onderzoek gericht op zelfstandig wonende ouderen in Europese samenlevingen. Doel van het onderzoek is het verbeteren van de sociale insluiting van ouderen en het verkrijgen van inzicht in hun mogelijkheden tot persoonlijke groei. Centraal staan hun sociale behoeften en zingevingsbehoeften. In Nederland wordt het project geleid door hoogleraar Anja Machielse, een bekend expert op dit thema. Zie de workshop van maart voor meer informatie over de inhoud

Voor professionals in de ouderenzorg die willen leren om sociale behoeften en zingevingsbehoeften van ouderen te herkennen én beter op die behoeften in te spelen. Workshop onder leiding van hoogleraar Anja Machielse, een bekend deskundige op dit vlak.