Online Informatieavond Celebrantenopleiding 29 november 2022


Onze behoefte om stil te staan bij belangrijke momenten in het leven blijft groot. Of het nu gaat om een geboorte, huwelijk, herdenking of sterfgeval, vieringen en rituelen helpen ons om veranderingen te verwerken. Celebranten zorgen voor een professionele begeleiding van een viering of ritueel. Zij gaan op zoek naar wat nodig is, wat ons verbindt, en wat past bij de persoonlijke overtuiging en achtergrond van de betrokkenen.


Ben je nieuwsgierig naar de Celebrantenopleiding van de Universiteit voor Humanistiek? Twee keer per jaar organiseren we een online informatieavond. De volgende online informatieavond is op dinsdag 29 november.


Tijdens deze online informatieavond is er gelegenheid om vragen te stellen aan en in gesprek te gaan met docenten Joanna Wojtkowiak en Emy Spekschoor. Cultuurpsychologe Joanna Wojtkowiak is universitair docente Psychologie aan de Universiteit voor Humanistiek, geeft zowel theoretische als praktische colleges in de bachelor en master en is onder andere gespecialiseerd in rituelen. Joanna is coördinator van de Celebrantenopleiding. Emy is docent Persoonlijke leerlijn en coördinator van de module over het 'Vieren van relaties'.


Meld je aan (infoavond 29 nov)Contactpersoon Mieke Vink
Locatie Online via Teams
Datum 29-11-2022
Openingstijden 19.30 - 20.30 uur
 

Pagina delen