Module 4. Community skills en ondernemerschap

Inhoud module 

In deze module leren de deelnemers meer over de zakelijke kanten van het vak, zoals: presenteren, netwerken, het gebruik van nieuwe/sociale media en het schrijven van een business case. Daarnaast worden de deelnemers in module 4 uitgenodigd om te onderzoeken op welke mogelijke manieren ze rituelen kunnen integreren binnen hun huidige werkzaamheden.

Ter afronding van de module schrijven deelnemers een eigen bedrijfsplan voor hun onderneming. 

Data & tijdstip

Kijk bij Praktische informatie voor de data en tijden van module 4. 

Docenten

Coördinator van deze module is Rinny van der Meer. Rinny van der Meer (MEd) is coördinator van module 4 Community Skills en ondernemerschap. Daarnaast is ze begeleidingskundige, celebrant en lerarenopleider. Ze begeleidt mensen veelal op het snijvlak van persoonlijke en professionele identiteitsontwikkeling.

Ook zal Anne Stael haar medewerking verlenen aan de module. Anne geeft praktisch organisatieadvies door o.a. het organiseren van een cursus ondernemerschap voor spirituele centra, individueel advies, workshops voor ZZP-ers, crowdfunding ondersteuning en het organiseren van inspiratiedagen. Ze ondersteunt spirituele centra, is projectleider voor geestelijke verzorging thuis en betrokken bij de kenniswerkplaats.