Online Informatieavond Celebrantenopleiding

Onze behoefte om stil te staan bij belangrijke momenten in het leven blijft groot. Of het nu gaat om een geboorte, huwelijk, herdenking of sterfgeval, vieringen en rituelen helpen ons om veranderingen te verwerken. Celebranten zorgen voor een professionele begeleiding van een viering of ritueel. Zij gaan op zoek naar wat nodig is, wat ons verbindt, en wat past bij de persoonlijke overtuiging en achtergrond van de betrokkenen.


Bent u nieuwsgierig naar de  Celebrantenopleiding van de Universiteit voor Humanistiek? Twee keer per jaar organiseren we een (online) informatieavond. Dit jaar vonden die op 14 december 2021 en 8 maart 2022 plaats. In het najaar van 2022 zal er een nieuwe informatieavond plaatsvinden. Zodra hier een datum voor bekend is, zal deze hier bekend worden gemaakt.


Let op! De aanmelding voor de Celebrantenopleiding 2022-2023 staat sinds 4 maart 2022 open.


Houd me op de hoogte van de Celebrantenopleiding


Tijdens een online informatieavond is er gelegenheid om vragen te stellen aan en in gesprek te gaan met docent Joanna Wojtkowiak. Cultuurpsychologe Joanna Wojtkowiak is universitair docente Psychologie aan de Universiteit voor Humanistiek, geeft zowel theoretische als praktische colleges in de bachelor en master en is onder andere gespecialiseerd in rituelen. Joanna is coördinator van de Celebrantenopleiding.