Nieuwsbrief # 32 - Juni 2017De zon speelt al buiten, 

kom je ook 


Loesje


Het is eind juni, met de eerste tropische week nog vers in het geheugen kunnen er niet meer omheen: de zomer is begonnen. Voordat wij bij Zingeving & Professie uitvliegen en van onze welverdiende vakantie gaan genieten hier eerst nog een korte zomereditie van onze nieuwsbrief. Sommige dingen zijn nu eenmaal te leuk om te delen en kunnen niet nog een zomer wachten. Zo leest u in deze editie meer over de nieuwe start van de Celebranten Opleiding, een nieuwe reeks Masterclasses Kritische Organisatiefilosofie en over de start van een nieuwe cursus Wervelende Werkvormen

Start Celebranten Opleiding september 2018

Eindelijk is het dan zo ver, het startmoment van de nieuwe Celebranten Opleiding is vastgesteld. De exacte cususdata volgen na de zomer, maar de planning is dat er in september 2018 een nieuwe Celebranten Opleiding zal starten. Nieuwsgierig naar wat deze opleiding eigenlijk inhoudt of wie de docenten zijn, kijk dan even op onze website. Hier kunt u zich ook opgeven voor de informatieavond die op 30 november plaats zal vinden. 

Masterclasses Kritische Organisatiefilosofie

Er is nog plek binnen de nieuwe reeks masterclasses Kritische Organisatie filosofie die in september van start gaat. In vier bijeenkomsten wordt er ingegaan op diverse thema’s als maakbaarheid en sensibiliteit, anders organiseren, en deugden en discoursen. De organisatiefilosofen Ruud Kaulingfreks, Edu Feltmann en Harry Kunneman zullen deze masterclasses verzorgen met een theoretische inleiding. Hierin nemen zij u mee in de voorlopige uitkomsten van de denkwegen die zij zelf hebben bewandeld. In de avond vindt een trainingsgedeelte plaats waarin we de vertaalslag maken naar uw werk en onderzoeken we de vraag: ‘wat kunt u er nu mee in de eigen werksituatie?’ De masterclasses staan in het teken van het samen denken en onderzoeken van de eigen perspectieven en die van elkaar, en van de onderliggende waarden. Voor meer informatie klikt u hier.

Nieuwe data cursus Wervelende Werkvormen

Na overleg met trainster Lotte Huijing kunnen wij vertellen dat er in april 2018 weer een cursus Wervelende werkvormen op het programma staat. In deze tweedaagse cursus die plaatsvindt op vrijdag 6 en vrijdag 20 april leert u met behulp van verschillende werkvormen groepsbijeenkomsten leuker én effectiever te maken. De training is geschikt voor iedereen die met groepen werkt of groepsbijeenkomsten begeleidt. Tijdens deze cursus zult u veel bronnen aangereikt krijgen waarmee u uzelf en anderen volop kunt inspireren. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze websiteRest ons nog u een hele fijne rustgevende zomer te wensen waarin hopelijk niks moet en niksen mag. Onze zomerstop duurt van 22 juli t/m 21 augustus, daarna staan wij weer voor u klaar om er een inspirerend jaar van te maken!