Nieuwsbrief #10 - november 2012

Hallo,

Deze keer een korte nieuwsbrief met een aantal belangrijke updates. Kort en krachtig, scheelt weer leestijd.

Vriendelijke groet!
De mensen van Z&P

9 november: Symposium Tussen de Regels

Aanstaande vrijdag is er nog plaats op het symposium Tussen de Regels, georganiseerd naar aanleiding van het zeer indrukwekkende proefschrift van Mieke Moor Tussen de Regels: een esthetische beschouwing over geweld van organisatie. Kijk hier voor meer informatie over het boek.
Het belooft een spannende middag te worden, mede dankzij de bijdragen van Hans Vermaak, Rob Hundman, Hans Alma en Harry Kunneman. Mieke Moor zal zelf reageren op de verschillende bijdragen.
Er is volop gelegenheid tot discussie tijdens het programma, en tot napraten tijdens de borrel.

Universiteit voor Humanistiek, 9 november, 14.00-17.00 uur, 75 euro
Aanmelding via http://tussenderegels.paydro.net 
Meer informatie over de sprekers vindt u op onze website.

ruimteverhuur en congresbureau

Al sinds een aantal jaar is het mogelijk om op de UvH ruimtes te huren voor uw eigen cursussen, vergaderingen en zelfs congressen. Sinds 1 september loopt dit via Z&P, en daarom laten we het u graag weten. Dit betekent ook dat de mogelijkheden wat zijn uitgebreid.
U kunt namelijk ook bij ons congressen of symposia organiseren, zelfs in het weekend. Daarbij is het mogelijk dat we u via het opgerichte 'congresbureau' ondersteunen bij de organisatie, logistiek en catering. En we denken indien gewenst ook graag inhoudelijk met u mee.
Grote voordelen zijn onder meer de goeie centrale ligging in het land, de lagere tarieven van onze ruimtes dan van veel andere aanbieders, en natuurlijk ons karakteristieke pand in het historische centrum van Utrecht.
Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden, via rv@uvh.nl of 030-2390151 (ma, di, do)

programma's dit najaar

Vorige week zijn er twee programma's van start gegaan, namelijk de cursus Wervelende Werkvormen en het inspiratieprogramma Zingeving en Macht in Organisaties.
Dit najaar staat er nog één cursus op het programma: Inleiding in Kwalitatieve Data-analyse. De cursus wordt gegeven door Dr. Wander van der Vaart. De cursus biedt een introductie in een aantal belangrijke strategieën voor kwalitatieve data-analyse. Een goede cursus voor iedereen die bezig is of bezig wil gaan met kwalitatief onderzoek, en de juiste manier wil vinden voor het omgaan met data.

Data: 12 en 19 december, 10 - 17 uur
Kosten: 575 euro
Meer informatie over de cursus en aanmelding vindt u op de cursuspagina of mail naar zingevingenprofessie@uvh.nl

In het voorjaar van 2013 zullen we weer een verscheidenheid aan cursussen, trainingen en programma's aanbieden. Daarover meer in de volgende nieuwsbrief.