Diner/Lunch Pensant

  • Wilt u in een informele sfeer werken aan een thema met uw collega's?
  • Of een fundamentele vraag onderzoeken onder het genot van een goede maaltijd?

Bij een Diner Pensant gebeurt dit: met een gezelschap onderzoekt u een fundamentele vraag of thema, bijvoorbeeld wat verstaan wij onder goede zorg? Of welke waarden staan in ons werk voorop?

In de ontspannen sfeer van een gezamenlijke maaltijd kunt u met uw tafelgenoten hierover de dialoog aangaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Een diner pensant van Zingeving & Professie wordt gecombineerd met de methode van de open space. Hier kunt u meer lezen over de opzet van een Diner Pensant.

 

Een Diner Pensant kan overal georganiseerd worden (bijvoorbeeld op de Universiteit voor Humanistiek, uw eigen organisatie of ergens anders) en wordt vormgegeven en uitgevoerd naar uw wensen.

 

Naast een Diner Pensant organiseren wij tegenwoordig ook een Lunch Pensant

 

Kitty van Elst, hoofd begeleiden en wonen bij Kwintes organiseerde laatst met ons zo'n inspirerende lunch op de Universiteit voor Humanistiek, ter ere van het 12,5 jarig jubileum van een collega. Dit is haar ervaring:
'Laatst hadden wij een verdiepingslunch met als onderwerp: hoe verbinden we de logica's van de lantaarnpalen en de kampvuren (in navolging van Harry Kunneman). Een heerlijke lunch geregeld door de attente Mark Bos en de verdieping door de bevlogen Bianca Lugten. En we werden geraakt, omdat we (h)erkenning kregen, ons gehoord voelden en weer perspectief aangereikt kregen om vanuit energie de verbinding aan te gaan. De zogenaamde warmte-kracht koppeling, de verbinding via de taal van de waarden. Die er waren, die er zijn, we wisten het, maar we hadden de handreiking nodig om via deze waarden het gesprek aan te gaan en zo elkaar te vinden. Dank, voor deze weldadige verdiepingslunch'

 

Wilt u meer weten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.