Voor organisaties

Zoekt u een spreker, gespreksleider of dagvoorzitter voor een bijeenkomst, debat of symposium? De wetenschappelijke staf van de Universiteit voor Humanistiek verzorgt keynotes, lezingen, colleges en masterclasses. Middels dit formulier kunt u een aanvraag doen voor een van onze docenten. Na ontvangst van het ingevulde formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u vragen hebben over de inzet van de wetenschappelijke staf, dan kunt u contact opnemen met Maya Swaans. 

Advies en onderzoek 

De universiteit heeft veel ervaren praktijkonderzoekers in dienst, alsook onderzoekers met ruime advieservaring. 

Lees hier alles over de mogelijkheden rond samenwerkingsonderzoek en organisatieadvies >>

Training op maat

Al onze trainingen zijn incompany mogelijk. Op die manier kunnen we ze nog beter laten aansluiten bij de vragen en context van uw organisatie. 

Staat uw wens er niet tussen, of weet u niet zeker wat het beste is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kijk hier voor het volledige trainingsaanbod >>

Teamdagen en symposia

U wilt in uw organisatie aandacht besteden aan een belangrijk onderwerp en daar interactief met uw medewerkers mee aan de slag. Dan is het belangrijk dat zo'n bijeenkomst een goede verhouding kent tussen kwalitatieve inhoud en een enthousiasmerende vorm. Z&P heeft uitgebreide ervaring in het meedenken over en begeleiden van verschillende bijeenkomsten. Grofweg zijn er twee vormen: teamdagen en symposia

Learning communities

Uw werknemers zelfstandig laten werken aan verdere professionalisering? Onder begeleiding van Z&P stimuleren we het zelflerende vermogen van uw organisatie, door medewerkers met elkaar te laten reflecteren over de ontwikkeling van hun professionaliteit. 

Lees hier alles >>