Informatieavond Celebranten Opleiding 7 mei

Onze behoefte om stil te staan bij belangrijke momenten in het leven blijft groot. Of het nu gaat om een geboorte, huwelijk, herdenking of sterfgeval, vieringen en rituelen helpen ons om veranderingen te verwerken. Celebranten zorgen voor een professionele begeleiding van een viering of ritueel. Zij gaan op zoek naar wat nodig is, wat ons verbindt, en wat past bij de persoonlijke overtuiging en achtergrond van de betrokkenen.


Bent u nieuwsgierig naar de  Celebranten Opleiding van de Universiteit voor Humanistiek? Op donderdagavond 7 mei 2020 organiseren wij een informatieavond


Psychologe Joanna Wojtkowiak verzorgt een introductiecollege over de functie, betekenis en praktijken van rituelen in onze samenleving. Zij is universitair docente Psychologie aan de Universiteit voor Humanistiek, geeft zowel theoretische als praktische colleges in de bachelor en master, en is onder andere gespecialiseerd in rituelen. Joanna is coördinator van de Celebranten Opleiding.


Maya Swaans zal daarnaast ingaan op de leerlijn van de opleiding. Maya is docent "persoonlijke leerlijn" en coördinator van de module over ondernemerschap.

Programma

18.45 Inloop met koffie en thee 

19.00 Welkom en praktische informatie over de opleiding

19.15 Proefcollege - Joanna Wojtkowiak 

19:45 Informatie over leerlijn opleiding - Maya Swaans

20:00 Ruimte voor vragen  

20.30 Afsluiting 

Locatie

Universiteit voor Humanistiek
Kromme Nieuwegracht 29
3512 HD Utrecht. 

Een routebeschrijving vindt u op de site van de universiteit. 


Wilt u bij deze avond aanwezig zijn?


Meld u nu aan!