Deze website maakt gebruik van cookies

Open dagen en proefcolleges

Tijdens het studiejaar organiseert de universiteit verschillende activiteiten om je te kunnen verdiepen in onze opleidingen. De data voor open dagen in studiejaar 2019-2020 worden binnenkort op de site geplaatst.

Open Dagen

Om je te oriënteren zijn er voor zowel de bachelor als de beide masters  twee open dagen, één in november en één in maart. Op een open dag (of avond, in het geval van de masters) krijg je uitleg van onze studieadviseur, en kun je een proefcollege volgen. Ook is er volop gelegenheid om al je vragen te stellen aan (oud-)studenten en docenten, en kun je een kijkje nemen in ons gebouw en ligt er studiemateriaal ter inzage.


De bachelor open dag was op zaterdag 9 maart
Op masters open dag was op zaterdag 23 maart
De eerstvolgende open dagen zijn in november 2019.

Proefcolleges

Naast open dagen wordt er regelmatig een proefcollege gegeven voor zowel geïnteresseerden in de bachelor als de master. Een proefcollege vindt plaats tijdens een doordeweekse dag in een kleine groep.

Proefstudeerdag /Studiekeuzecheck bachelor

Als je je voor 1 mei inschrijft bij Studielink kun je nog mee doen aan de proefstudeerdag op woensdag 5 juni. Deze dag is bedoeld voor mensen die serieus overwegen in september 2019 aan de bachelor Humanistiek te beginnen.
Inschrijven voor de bachelor Humanistiek kan tot 1 augustus 2019.

Proefcolleges bachelor Humanistiek

-Woensdag 19 juni 2019

Het is helaas niet meer mogelijk om voor 1 mei een dagje mee te lopen.

Proefcollege master Zorgethiek en beleid

-Donderdagavond 23 mei 2019

Proefcollege master Humanistiek

-Woensdag 29 mei