Open dagen en proefcolleges

Tijdens het studiejaar organiseert de universiteit verschillende activiteiten om je te kunnen verdiepen in onze opleidingen. Om je te oriënteren op de studie zijn er voor zowel de bachelor als de beide masters twee open dagen, één in november en één in maart. Als je het aankomende jaar met je studie wilt beginnen, en je wilt je nog verder verdiepen, kun je ook een proefcollege volgen. Wanneer het niet mogelijk is om een open dag of proefcollege in het gebouw aan te bieden wordt er een online open dag of proefcollege aangeboden.

Open dag bachelor Humanistiek

Onze volgende online open dag is op zaterdag 20 maart 2021.


Meld je aan open dag 20 maart

Proefcolleges bachelor Humanistiek 

Als je in september 2021 wilt beginnen met je studie, je hebt onze open dag al gevolgd en je wilt je verder verdiepen, kun je je opgeven voor een proefcollege. Op dinsdag 2 februari en dinsdag 23 februari kun je een online bachelor proefcollege volgen.


Meld je aan proefcollege 2 februari


Meld je aan proefcollege 23 februari

Open dag masters

Op zaterdag 6 maart 2021 is de volgende (online) open dag voor masterkiezers die meer willen weten over de master Humanistiek en/of Zorgethiek en Beleid.

Meld je aan

Als je in september 2021 wilt beginnen met je studie, je hebt onze open dag al gevolgd en je wilt je verder verdiepen, kun je je ook opgeven voor een proefcollege. 
Wil je op de hoogte gehouden worden van aankomende proefcolleges?
Meld je dan even hier aan.

Celebrantenopleiding

De UvH verzorgt ook een postacademische opleiding voor professionals die willen leren om rituelen en vieringen te begeleiden, die start in september. Komend voorjaar is er een (online) voorlichtingsavond. Kijk op de website voor meer informatie. 

Graduate School

De datum voor de informatieavond is 4 februari 2021