Deze website maakt gebruik van cookies

Fenna (master Zorgethiek en beleid)

Dag! Mijn naam is Fenna Mossel en ik ben fulltime student van de master Zorgethiek en Beleid, 38 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee zonen van 14 en 11 jaar en een dochter van 9 jaar.

Als vooropleiding heb ik een bachelor Biomedische Wetenschappen gedaan. Ik werk 15 uur per week in het UMC Utrecht, waar ik mij bezighoud met kwaliteit van (kwantitatief) onderzoek. Daarnaast werk ik een dagdeel per week als actieonderzoeker bij de Nationale Politie en binnen dat onderzoek schrijf ik momenteel ook mijn scriptie over zorgzame organisaties. Hobby's zijn het afspreken met vrienden, lekker eten en rommelen in de tuin.

De UvH voelde vanaf het begin als een warm bad. Hoewel de studenten zeer diverse achtergronden hebben, voelt het als gelijkgestemden. Ik vind de opleiding echt een verrijking, zowel inhoudelijk (theorie, zorgethisch perspectief) als persoonlijk (mooie mensen ontmoet en een andere manier van denken aangeleerd).

De zorgethiek wordt gedoceerd in de breedste zin van het woord: zorg voor patiënten, zorg voor familie, zorg voor werknemers, zorg voor vluchtelingen, zorg voor de aarde. De opdrachten tijdens de studie bieden de ruimte om daarin jouw eigen pad te volgen.


Heb je vragen? Stel ze vooral. Ik ga graag met je in gesprek.


Begin whatsapp gesprek

Ga in gesprek met Fenna (Klik eerst op de foto.)