Deze website maakt gebruik van cookies

Losse vakken volgen

Wil je een los vak uit de bachelor Humanistiek volgen als aanvulling op je eigen opleiding? Dan kun je je aanmelden voor bijvakonderwijs als je aan de volgende eisen voldoet:


Je moet ingeschreven zijn bij een bachelor- of masteropleiding van een erkende Nederlandse hogeschool of universiteit;

• de inschrijving is kosteloos als je bij je opleiding van eerste inschrijving het wettelijk voltijd collegegeld betaalt en als bewijs daarvoor een origineel Bewijs van Betaald Collegegeld (BBC) overlegt (een kopie of scan voldoet niet). Wij accepteren alleen een BBC die rechtstreeks digitaal verstuurd wordt door de instelling. De instelling kan het BBC sturen naar: osz@uvh.nl;

betaal je minder dan het wettelijk voltijdtarief dan moet je het verschil bijbetalen bij de Universiteit voor Humanistiek;


Je kunt je hier aanmelden voor bijvakonderwijs. 

Let op: Zorg dat je aanmelding uiterlijk 4 weken voor aanvang van de onderwijsperiode compleet is, anders kan hij helaas niet meer in behandeling genomen worden. 


NB: het is niet mogelijk om vakken uit de bachelor te volgen als contractstudent. 


NB Wil je uiteindelijk een bachelordiploma van de Universiteit voor Humanistiek ontvangen? Schrijf je dan in als reguliere student. Je kunt geen compleet diploma behalen door losse vakken te doen en je krijgt er ook geen vrijstellingen mee.


Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met de studentenadministratie: osz@uvh.nl of 030-2390191.