Deze website maakt gebruik van cookies

Meer informatie>

Ruimteverhuur

Onze universiteit heeft in haar pand mooie onderwijsruimtes tot haar beschikking, die niet altijd bezet zijn voor het onderwijs. Daarom is het mogelijk om bij ons, ook in het weekend, tegen een gunstige prijs ruimtes te huren. Bijvoorbeeld voor uw vergadering, cursus of symposium. Er zijn diverse lokalen met audiovisuele middelen beschikbaar. Op maandag en donderdag is de UvH open tot 21:00 uur, op dinsdag en woensdag tot 19:00 uur en op vrijdag tot 17:30 uur. Buiten die tijden huren is mogelijk, maar daar komen kosten bij voor extra personeelsinzet.


Ook kunnen we catering voor u verzorgen, zoals koffie/thee, lunch en diner. Bij grotere symposia kunnen we ook ondersteuning bieden in de vorm van organisatie, p.r. of voorzitterschap op de dag zelf.Een overzicht van alle tarieven, mogelijkheden en voorwaarden vindt u in PDF-bestanddeze brochure.


U kunt via dit formulier een verzoek indienen en vragen naar de beschikbaarheid voor de door u gewenste datum. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.

U kunt ook informeren via een mail aan ruimteverhuur@uvh.nl.