Open dagen en proefcolleges

Tijdens het studiejaar organiseert de universiteit verschillende activiteiten om je te kunnen verdiepen in onze opleidingen.

Open dagen en proefcolleges

Om je te oriënteren op de studie zijn er voor zowel de bachelor als de beide masters twee open dagen, één in november en één in maart. Als je het aankomende jaar met je studie wilt beginnen, en je wilt je nog verder verdiepen, kun je ook een proefcollege volgen. Wanneer het niet mogelijk is om een open dag of proefcollege in het gebouw aan te bieden wordt er een online open dag of proefcollege aangeboden.

Bachelor Humanistiek

Als je in september 2021 wilt beginnen met je studie, je hebt onze open dag al gevolgd en je wilt je verder verdiepen, kun je je opgeven voor een proefcollege. Op dinsdag 2 februari en dinsdag 23 februari kun je een online bachelor proefcollege volgen.


Meld je aan voor het proefcollege op 2 februari


Meld je aan voor het proefcollege op 23 februari

Onze volgende online open dag is op zaterdag 20 maart 2021.


Meld je aan voor de open dag op 20 maart

Master Humanistiek en Master Zorgethiek en Beleid

Op zaterdag 6 maart 2021 is de volgende (online) open dag voor masterkiezers.

Meld je aan

Als je in september 2021 wilt beginnen met je studie, je hebt onze open dag al gevolgd en je wilt je verder verdiepen, kun je je ook opgeven voor een proefcollege. 
Wil je op de hoogte gehouden worden van aankomende proefcolleges?
Meld je dan even hier aan.

Celebrantenopleiding

De UvH verzorgt ook een postacademische opleiding voor professionals die willen leren om rituelen en vieringen te begeleiden, die start in september. Komend voorjaar is er een (online) voorlichtingsavond. Kijk op de website voor meer informatie. 

Graduate School

De datum voor de informatieavond is 4 februari 2021